Dah bagi green light suami kahwin lain sebab rasa tak sempurna, Tetiba rezeki datang..

“BETUL-betul tak sangka sebenarnya yang saya akan pregnant juga walaupun dalam keadaan diri macam ni. Semua kuasa Allah.” Demikian kata seorang wanita yang berkongsi pengalaman dirinya dikurniakan seorang cahaya mata sungguh pun hanya mempunyai sebelah tiub falopio dan 0vari. “S4kit ini dikesan masa saya sedang bertunang lagi iaitu dalam penghujung 2014. Ada juga terasa s4kit tapi dengan nature kerja […]

Tiada Lagi YouTube Sugu Pavithra Selepas Ini. Ini Fakta Kes Suaminya…

Siapa sangka perkongsian video-video masakan yang dimuat naik ke laman youTube berjaya menambat hati ramai orang dan begitu dekat di hati. Namun bukanlah perkongsian video masakannya semata-mata yang menjadi rujukan ramai, ia lebih kepada kehidupan ‘biasa-biasa’ yang dikongsikan, hidup sederhana malah tetap kelihatan bahagia. Sugu Pavithra menggambarkan realiti majoriti rakyat di negara kita yang kehidupannya … Read more

Erra Fazira Mahu Calon Suami Boleh Mengaji Al-Quran Bersama-Sama

Hampir enam tahun bergelar ibu tunggal, pelakon Erra Fazira berkata dia tidak menolak andai bertemu jodoh suatu hari nanti. Bagaimanapun, buat masa ini keutamannya adalah anak perempuannya iaitu Engku Aleesya. Mendedahkan ciri-ciri lelaki idamannya, selain matang dari segi pemikiran, Erra mahukan calon suaminya seorang yang boleh membimbingnya dan boleh melakukan ibadah serta membaca Al-Quran bersama-sama. … Read more

Suami Tak Guna Lacurkan Isteri 400 Ribu Rupiah

Seorang suami tergamak melacurkan isterinya kepada lelaki hidung belang dengan harga 400 ribu rupiah(RM115). Kejadian yang berlaku di Cianjur, Jawa Barat, Indonesia ini membabitkan suaminya Ey, 48, yang mempromosikan gambar-gambar isterinya menerusi sebuah aplikasi di Internet. Menurut portal Tribunews.com, ianya dibongkar oleh Persatuan Kriminal Cianjur pada 16 Julai yang lalu yang membawa kepada penawaran harga … Read more

Hairi Safwan Lebam Mata Akibat Ditumbuk Oleh Suami Yang Maki Isteri

PERKATAAN ‘kau pelacur’ yang keluar dari mulut seorang suami ketika bertengkar dengan isterinya menjadi penyebab mata pelakon Hairi Safwan lebam sebelah terkena ‘penumbuk sulung’. Peristiwa itu berlaku di sebuah farmasi di Subang Jaya, Selangor Khamis lalu apabila Hairi bertindak menegur lelaki yang mengeluarkan kata-kata berkenaan. “Ketika itu saya sedang dukung anak lalu ternampak ada pasangan … Read more

Isteri Pertama Carikan Isteri Baru Buat Suami Tercinta

Tidak semua wanita sanggup bermadu namun seorang wanita di sini rela untuk berkongsi kasih malah, turut mencarikan isteri baharu buat suaminya Wanita itu yang dikenali Juspiwati dilapor mengizinkan suaminya dikenali Ustaz Andi Shamsir berpoligami dengan wanita yang direstuinya. Tribun News melaporkan, kisah pasangan itu mendapat perhatian selepas tular gambar persandingan ‘tiga sejoli’ di laman sosial. … Read more

Kerana Duit Insuran, Wanita Ini Dikhianat Sehingga Akhirnya Failkan Penceraian

Dalam rumah tangga, pastinya ada turun naik. Ujian yang datang memberikan kekuatan buat pasangan untuk mengeratkan lagi cinta mereka. Namun apabila diduga dengan sesuatu yang tak dijangka, pastinya ada diantara mereka memilih untuk menarik diri demi kebahagiaan orang sekeliling. Kena fitn4h kh4lwat dengan suami sendiri Hal ini dikongsikan seorang wanita di Facebook apabila dia difitn4h … Read more

“Suami Iumpuh, Anak TerIantar..” PKP Atau Hari Biasa Tiada Beza Bagi Wanita Tabah Ini.

“MERIAH tu memang tak ada, sambut macam biasa sahaja.” Demikian kata seorang wanita mengenai kehadiran bulan Ramadan tahun ini serta Syawal yang bakal menjelma tidak lama lagi. Tambah Rosnah Abd Walad, 55, sambutan ala kadar itu kerana dia lebih memberi tumpuan untuk menguruskan anak bongsunya, Nabil Najmi, 24 yang menghid4p Cer3bral P4lsy sejak lahir. Namun, … Read more

Isteri Kesal, Suami Angkut Ibu Bapa Tinggal Bersama Sepanjang Tempoh PKP

Salam semua. Di musim Covid-19 ini benar-benar menguji para suami isteri yang terperuk kuarantin di rumah. Makin senang gaduh, makin senang cari pasal. Al kisah suami saya, entah kenapa dia boleh angkut mak ayahnya dari kampung datang ke Kuala Lumpur. Di awalan perancangan saya dah beritahu, “Jangan dibawa orang tua datang ke sini. Elok-elok dah … Read more

“Daif Nye, Makan Daging Burger Je” – Siti Sarah Dibidas Netizen Cuba Pertahankan Suami?

Baru-baru ini, ada yang membincangkan  mengenai golongan artis yang berharap agar kerajaan tidak meminggirkan kumpulan penggiat seni dengan memberi bantuan khusus berikutan wabak Covid-19 yang melanda. Selain beberapa sektor lain yang terkesan gara-gara wabak tersebut, ia turut menjejaskan ‘periuk nasi’ penggiat seni tempatan. Bagaimanapun, isu terbabit mendapat reaksi bercampur-campur netizen. Siti Sarah misalnya turut menerima tempias … Read more

Harap Maaf