Netizen Gelak Sakan Tengok Keluarga Liana Rosli

Usahawan kosmetik sensasi Liana Rosli kini kian aktif dalam bidang perniagaan beliau.Liana atau lebih dikenali dengan panggilan Kak KM dikenali dengan perkongsian video dan gambar ‘mengundang’ di media sosialnya dalam mempromosikan produk.   View this post on Instagram   A post shared by lianarosli (@lianarosli_official) Terbaru di laman instagram Kak Km terdapat satu video telah … Read more

Pernah akui buat kesilapan, Ini biodata Shuk Sahar HotFM, Antara Pelawak Tersohor Malaysia

Mohammad Shukri bin Mohamed Sahar atau lebih dikenali sebagai Shuk ialah seorang pelawak, pengacara TV dan pelakon lelaki yang berasal dari Pulau Pinang, Malaysia. Beliau pernah menjadi peserta Raja LawakMusim ke-5 dalam kumpulan Balas pada tahun 2011. Beliau bergandingan dengan Fendi dalam kumpulan tersebut dan mereka berdua berasal dari Pulau Pinang. Pada 20 Disember 2015, […]

“So Kurang Ajar! Syatilla Kau Tunggu Eh” – Shaheizy

Bagi yang mengikuti keluarga ‘Melvin’ di laman sosial terutamanya di Instagram pasti sudah biasa dengan keletah adik-beradik ini yang sentiasa menghasilkan content-content lucu dan riuh! Terbaharu, suami kepada Syatilla Melvin, yang juga pelakon terkenal iaitu Shaheizy Sam memuat naik satu video transformasi dirinya dari awal perkenalan sehingga kini di laman Instagram @shaheizy_sam yang ‘di edit’ […]

‘Pergi’ Setelah Terlalu Penat Berkhidmat, Ummi Nazeera Wakili Rakyat Malaysia Mohon Maaf

Berita tumbangnya petugas barisan hadapan dalam berjvang melwan C0VlD bukanlah perkara baharu yang kita dengar. Hal ini menlmbulkan rasa duka kerana mereka sudah banyak berk0rban demi menyelamatkan rkyat Malaysia daripada dijngkiti Covid-19. Benarlah setiap yang hidup pasti akan mati, namun usaha demi usaha perlu dilakukan untuk menjaga diri dan masyrakat daripada penularan virus yang boleh […]

Umum berehat daripada dunia seni, Shuib ‘lepaskan’ Sepahtu

PENYAMPAI radio dan pelawak, Shuib mengambil keputusan untuk berehat seketika daripada dunia seni termasuk penglibatannya dalam kumpulan Sepahtu. Menurut Shuib atau nama sebenarnya, Shahmira Muhamad, 37, keputusan itu dibuat bagi memberikan sepenuh tumpuan terhadap perniagaannya yang semakin berkembang maju. “Saya memang dah buat keputusan untuk berehat seketika daripada industri hiburan termasuk komitmen dengan kumpulan Sepahtu […]

Intan Ladyana Dedah Punca Pilih Lelaki Muda 17 Tahun

Menyelak helaian kisah cinta pelakon, Intan Ladyana, 38, bukan tiada lelaki sebaya yang pernah menjadi penghuni hatinya. Namun sebagai manusia, apalah dayanya untuk melawan ketentuan takdir. Bagaimanapun, cinta yang pernah mekar layu di tengah jalan. Justeru, apabila kembali berpacaran dan memilih penyanyi dan pengacara, Harris Alif yang muda 17 tahun daripadanya untuk dijadikan teman hidup, […]

‘I Panas Hati, Jangan Sebab Nak Bisnes You Lancang Bersuara’ – Catriona Rose

I ni anak mat saleh, pakai saja baju kurung. Takyah tunggu Raya. Kawan-kawan rapat i tau i love kurungs. Pergi outings pun pakai kurungs. Tapi bila ada Mat Saleh lain cakap orang Malaysia ni tak treasure heritage kita, macam kita hilang identiti, i panas hati la. Kakak, jangan sebab nak berbisnes semata, you lancang bersuara, […]

“Cukuplah menyiksaa saya selama bercerai…” – Adam Shahz

KUALA LUMPUR: Pelakon drama Juvana, Adam Shahz, 40, nekad mengambil tindakan sam4n ke atas bekas isterinya yang juga pelakon Fatin Afeefa berikutan tindakan menga12ibkannya hingga boleh menjatuhkan reputasi. Fatin berkongsi satu video perbualan dengan anaknya, Ivy Herra Sophia, 6, menerusi Instagram (IG) Story miliknya mendakwa, bekas suaminya itu berkongsi bilik tidur dengan teman wanitanya ketika […]

Aloy Nak Jumpa, Tampar Ogy? Ini Komen Balas Padu Tuan Badan

Sejak beberapa hari lalu, hangat diperkatakan kembali apabila penulis skrip teater komedi Korupsi Dewan Senandung, Aloy Paradoks mendedahkan masih belum menerima baki bayaran daripada penerbit Fauziah Ahmad Daud. Tampil membuka mulut mengenai isu itu, Fauziah atau mesra dengan panggilan Ogy berkata, dia tidak pernah lupa atau lari dari membayar hut4ng. Ujarnya, dia berdiam diri kerana […]

Ibu Neelofa dakwa sudah patenkan ‘Harimau Menangis’, Sekali KP MyIPO Bersuara

Ibu pengacara dan pelakon popular, Neelofa, Datin Noor Kartini Noor Mohamed menerusi syarikat, Noor Khan Enterprise memohon maaf di atas kesilapan kata-kata berhubung penggunaan jenama Harimau Menangis keluaran Aunty Tini Kitchen dalam sebuah video yang tular hari ini. Noor Kartini berkata, pihaknya tidak pernah menghalang mana-mana individu menjual produk sama selagi tidak menyerupai bungkusan produk […]

Harap Maaf